There was an error in this gadget

Friday, September 9, 2011

KEJE DAH...

hari ni dah hampir seminggu aku dah mulakan kerja balik, banyak kerja nak buat sampai tak ada masa nak update blog... start hari isnin sampai jumaat ada saje aktiviti perlu dibuat... daripada pencatit minit, pegawai bertugas, uruskan motor eksiden, urusan kat umah dan macam2...

kadang2 penat gak kalau jadi OBJ ni, yerla coz kat umah pun kena uruskan jugak... kat umah aku bela kucing 6 ekor, kucing tu je la yang jadi peneman kesunyian...

dan dalam seminggu ni jugakla aku start balik terima mms video anak aku daripada wife... rindulak kat anak bila hampir 10 hari bercuti ngan dia... macam2 telatah yang dia lakukan. Nak marah pun ada jugak tapi tak sampai hati coz lama tak jumpa, nak marah2 lak..

Alhamdulillah, bisnes homestay pun makin maju, bulan ni 16/9 dan 23/9 dah ada tempahan... boleh la tambah duit poket sket...maybe rezeki anak dalam kandungan isteri skang kot..

No comments:

Post a Comment