There was an error in this gadget

Wednesday, September 28, 2011

Minggu Yang Sibuk & Mencabar

Dah lama tak mengadap blog aku ni dan macam2 perkara yang berlaku... skang ni pun aku baru je balik sambut raya di IPD Tapah, penat rasanya... namun aku gagahkan jua untuk update kan sket blog ku ini dan aku akan masukan citer2 yang terbaru seperti...

KELAHIRAN ANAK KU YANG KE DUA..
KISAH SERAM DI PEJABAT KU
KES-KES YANG KU SIASAT
SIJIL PENGHARGAAN DAN PENGACARA MAJLIS LAGI..

apa yang pasti, citer ni bagi ku amat menarik lagi2 kisah seram dan sesiapa yang terbaca blog ni leh la nak jadi "nasi tambah' nanti... ok, aku nak tido dulu coz esok ada meeting lak.

G'nite n sweet dreams.

No comments:

Post a Comment